Volgorde van make-up aanbrengen in 8 stappen

VOLGORDE VAN MAKE-UP AANBRENGEN IN 8 STAPPEN

Hallo daar, beautyliefhebber!

De volgorde van make-up aanbrengen is voor een hoop lezers toch nog vrij lastig heb ik begrepen uit een aantal reacties van de lezers, vooral als je niet weet wat de juiste volgorde is.

Hieronder vind je de volgorde van make-up aanbrengen in 8 stappen die je kunt volgen om je make-up op de juiste manier aan te brengen.

Waarom is het nou zo belangrijk om te weten  wat je op je gezicht smeert? ( eerder geschreven blogpost).

Maar wat veel mensen zich niet realiseren is dat het belangrijk is om aandacht te besteden aan de ingrediënten van deze producten.
Het menselijk lichaam absorbeert namelijk een groot deel van wat we op onze huid aanbrengen.

Dit betekent dat de ingrediënten in make-up rechtstreeks in ons lichaam terechtkomen.
En dat kan gevolgen hebben voor onze gezondheid.
Chemische stoffen in make-up die op je op je gezicht smeert.

Voor je begint met het aanbrengen van make-up is het natuurlijk wel belangrijk om je gezicht te reinigen. Gebruik hiervoor een milde reiniger die geschikt is voor jouw huidtype en lees eerst mijn blog over je gezicht reinigen als je dat nog niet heb gelezen.

 

Stap 1 Primer: Een primer zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten en dat het beter hecht aan je huid. Breng een kleine hoeveelheid aan op je gezicht en blend het goed in.
Een belangrijke eerste stap die veel mensen vaak overslaan, is goede primer gebruiken. Primer zorgt ervoor dat je make-up veel langer en beter blijft zitten.

Stap 2 Foundation: Laat de primer even intrekken en breng de foundation aan op je gezicht en blend het goed in met een kwast of spons. Zorg ervoor dat je de foundation goed uitsmeert tot aan je haarlijn en nek.

Stap 3 Concealer: Breng concealer aan onder je ogen om donkere kringen te verbergen en eventueel op andere plekjes waar je wat extra dekking nodig hebt.
Breng de concealer onder je ogen aan in een driehoek en niet alleen net onder je ogen om donkere kringen te verbergen en eventueel op andere plekjes waar je wat extra dekking nodig hebt.  Zo zie je er al meteen een stuk frisser uit.

Stap 4 Wenkbrauwen: Vul je wenkbrauwen in met een potlood of poeder en borstel ze daarna goed door.

Stap 5 Oogschaduw: Breng eerst oogschaduw aan en daarna pas de eyeliner en mascara om je ogen te accentueren.. Zo niet dan bestaat de kans dat je de eyeliner terug uitveegt en dat de oogschaduw in je wimpers blijft plakken.

Stap 6 Blush: Breng blush aan op je wangen voor een gezonde blos. Ga over je hele gezicht en vergeet de T-zone niet. Die wordt al snel wat vetter. En weet je zeker dat je make-up de hele dag blijft zitten.

Stap 7 Highlighter: Breng highlighter aan op de delen van je gezicht die je wilt accentueren.

Stap 8 Lippen: Gebruik eerst een lippotlood (in dezelfde kleur als je lipstick, we willen geen lijntjes zien!) en omlijn je lippen. Breng daarna lippenstift of lipgloss aan op je lippen om je look af te maken.

Door de volgorde van make-up aanbrengen in 8 stappen te volgen, ben je in staat om je make-up op de juiste manier aan te brengen voor een mooie, verzorgde look. Vergeet niet om je make-up voor het slapen gaan weer te verwijderen en je huid te reinigen voor een gezonde huid.

Bedankt voor het lezen van mijn nieuwe blogpost “volgorde van make-up aanbrengen in 8 stappenen” tot de volgende keer!

Michelle

PS.

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA!
Kijk je niet dagelijks op onze website voor de laatste nieuwtjes? Geen probleem. Je kunt ons nu ook heel gemakkelijk via verschillende social media kanalen volgen. Ontdek de mooiste foto’s uit het gebied via Instagram of volg ons Pinterest. Wij zijn op ieder kanaal te vinden via @cosmeticaline.
We ontmoeten je graag op één van onze socials!

Op de hoogte blijven van blogs, beautytips, en een leuke korting van 10% in je inbox.?  Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees meer praktische tips en laat je inspireren!

De waardering van cosmetica-line.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 5 reviews.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn gratis e-book!

Essentiele Tips Voor Beginners”

Mijn doel is om je de kennis en vaardigheden te bieden die je nodig heeft om je zelfverzekerd en krachtig te voelen tijdens jou make-up reis.